Rijschool Wies Raamsdonksveer

Intake €29

Ontdek of Rijschool Wies iets voor jou is

Rustige instructeur

Op ontspannen wijze lessen

Vakbekwame instructeur

Hoog slagingspercentage!

Vaste opleider

Altijd hetzelfde gezicht

  1. Rijschool Wies
  2.  » Rijschool Wies Raamsdonksveer

Gratis proefles bij Rijschool Wies Raamsdonksveer

Bij Rijschool Wies in Raamsdonksveer kun je nu een gratis proefles autorijden en gebruikmaken van een aantrekkelijk instappakket van €624. Tijdens deze eerste lessen maak je kennis met de ontspannen manier van lesgeven bij Rijschool Wies en onze persoonlijke benadering. Een leerling is voor ons niet zomaar een nummertje; onze vaste instructeur is altijd op de hoogte van wat er bij jou speelt en houdt daar rekening mee gedurende de lessen. Bij Rijschool Wies kun je ervoor kiezen om meerdere malen per week rijlessen te volgen in Raamsdonksveer en omgeving. Een mooie manier om nog sneller en beter je rijbewijs te halen in Raamsdonksveer!

2toDrive, spoedcursus en autotheorie in Raamsdonksveer

De rijlessen in Raamsdonksveer van Rijschool Wies kunnen van start gaan als je 16,5 bent, met het concept 2toDrive. Als minderjarige haal je je rijbewijs, maar je mag alleen rijden onder begeleiding van iemand die 27 jaar of ouder is en al langer dan vijf jaar z’n rijbewijs heeft. Dat kun je op een reguliere manier doen door wekelijks of enkele keren per week rijlessen te volgen in Raamsdonksveer. Maar je kunt ook meedoen aan de spoedcursus, als je in korte tijd je rijbewijs wilt halen. Tot aan de examendag rijd je dan volgens een intensief programma waarin je echt wordt klaargestoomd voor het praktijkexamen. Daarnaast kun je via Rijschool Wies cursussen autotheorie volgen in de omgeving Raamsdonksveer. Grijp die kansen om binnenkort weg te rijden in je eigen auto. Vraag nu je proefles aan bij Rijschool Wies in Raamsdonksveer.

Kiezen voor Rijschool Wies, betekent:

  • Een ervaren instructeur
  • Een persoonlijke aanpak
  • Ontspannen rijlessen
  • Vaste opleider
  • Meerdere lesmomenten per week
  • Spoedcursussen
  • Punctuele instructeur

Rijbewijs halen bij rijschool Raamsdonksveer

Kies voor Wies! Je rijbewijs halen in Raamsdonksveer gaat het best bij Rijschool Wies. Tegen aantrekkelijke prijzen krijg je ontspannen rijlessen met een persoonlijke aanpak. Ook krijg je nu de eerste rijles gratis als je je daarna inschrijft. Wil je ook je rijbewijs halen? Neem dan nu voor meer informatie contact op met ons, zodat je snel aan de slag kunt bij Rijschool Wies in Raamsdonksveer.

Rijschool Wies

KvK: 65734475
Rijschoolnummer: 5534F8

Rijschool in Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, Geertruidenberg, Rijen, Raamsdonk, Oosteind, Den Hout en Breda

Zichtbeemd 12
4907 DE Oosterhout

Bel of app ons!

E-mailadres

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.00-18.30 uur
Woensdag: 8.00-18.30 uur
Donderdag: 8.00-18.30 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 8.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Andere rijtijden in overleg.