Intake €29

Ontdek of Rijschool Wies iets voor jou is

Rustige instructeur

Op ontspannen wijze lessen

Vakbekwame instructeur

Hoog slagingspercentage!

Vaste opleider

Altijd hetzelfde gezicht

Rijschool Wies Oosterhout
  1. Rijschool Wies
  2.  » Rijschool Wies Oosterhout

Persoonlijke rijschool in Oosterhout

De rijschool in Oosterhout waar jij alle aandacht krijgt, met ook nog eens aantrekkelijke prijzen. Dat is Rijschool Wies, opgericht door de zeer ervaren rijinstructeur Wies Chaturi. Zo heb je al een aantrekkelijk instappakket voor slechts €624 voor 12 uur rijden! Bovendien krijg je ook nog een gratis proefles, ter waarde van €29 als je jezelf inschrijft bij onze rijschool in Oosterhout. Bij Rijschool Wies zijn leerlingen geen nummertje; ze hebben altijd een vaste instructeur die weet wat er speelt. Daarnaast proberen wij de rijlessen en het examen zo ontspannen mogelijk te maken, zodat jij sneller en beter je rijbewijs kunt halen via Rijschool Wies in Oosterhout!

Snel rijbewijs halen in Oosterhout

Met spoed je rijbewijs halen in Oosterhout? Ook dat kan bij Rijschool Wies. Wij bieden spoedcursussen aan voor mensen die snel hun rijlessen willen afronden. Daarbij wordt er eerst een datum geprikt bij het CBR, waarna de lessen van start gaan. Tijdens deze versnelde rijopleiding volgen de leerlingen een intensief programma waar ze dagelijks meerdere uren op de weg zitten. Dankzij deze aanpak leren de cursisten sneller omgaan met de auto en krijgen ze ook vlotter inzicht in verkeerssituaties. Naast een spoedcursus autorijden, is er ook een cursus waarin je binnen een dag alle ins en outs leert over de theorie die hoort bij het autorijden. Kortom, wil je snel je rijbewijs halen in Oosterhout, vraag dan nu een gratis proefles aan bij Rijschool Wies.

Kiezen voor Rijschool Wies, betekent:

  • Een ervaren instructeur
  • Een persoonlijke aanpak
  • Ontspannen rijlessen
  • Vaste opleider
  • Meerdere lesmomenten per week
  • Spoedcursussen
  • Punctuele instructeur

Gratis proefles autorijden bij rijschool Oosterhout

Eén gratis rijles bij Rijschool Wies in Oosterhout aanvragen? Neem dan nu voor meer informatie contact op met ons, zodat je snel aan de slag kunt met het behalen van je rijbewijs. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden bij Rijschool Wies in Oosterhout.

Rijschool Wies

KvK: 65734475
Rijschoolnummer: 5534F8

Rijschool in Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, Geertruidenberg, Rijen, Raamsdonk, Oosteind, Den Hout en Breda

Zichtbeemd 12
4907 DE Oosterhout

Bel of app ons!

E-mailadres

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.00-18.30 uur
Woensdag: 8.00-18.30 uur
Donderdag: 8.00-18.30 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 8.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Andere rijtijden in overleg.