Autorijles

Intake €29

Ontdek of Rijschool Wies iets voor jou is

Rustige instructeur

Op ontspannen wijze lessen

Vakbekwame instructeur

Hoog slagingspercentage!

Vaste opleider

Altijd hetzelfde gezicht

  1. Rijschool Wies
  2.  » Autorijles

Ontspannen rijles bij Wies Rijschool Oosterhout, Raamsdonksveer en Breda

Op een ontspannen manier rijlessen volgen in Oosterhout, Raamsdonksveer en Breda en omgeving kan via Rijschool Wies. Na de eerste vrijblijvende intake bespreken we hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn –gemiddeld 40 uur- om het rijbewijs te kunnen behalen. Dan beginnen leerlingen ook met het bedienen van het voertuig, zoals schakelen. Langzaam maar zeker worden er steeds meer bijzondere manoeuvres ingebouwd, totdat het op driekwart van de lessenreeks tijd is voor een tussentijdse toets. Deze is niet verplicht, maar wel aan te raden. Bovendien kun je tijdens deze toets vrijstellingen verkrijgen voor de bijzondere manoeuvres, zodat je deze niet meer op de daadwerkelijke examendag zelf hoeft te doen. Zo proberen we mensen zo goed mogelijk op te leiden bij Rijschool Wies, rijschool in Oosterhout en omgeving.
autorijles rijschool wies

Theoriecursus via Rijschool Wies

Theoriecursus volgen omdat de lesstof toch wat ingewikkeld is. Dat kan geregeld worden via Rijschool Wies. Wij verwijzen je graag door naar de juiste partij. Tijdens de theoriecursus leer je in een dag alle ins en outs over de theorie die hoort bij autorijden. Van gevaarherkenning tot verkeersregels: alles wordt behandeld dat mogelijk aan bod komt tijdens het theorie-examen. Voor deze cursus kun je uiteraard ook al aan de slag met de theorie, aan de hand van de theorieboeken die geleverd kunnen worden via Rijschool Wies. Als je vervolgens dan ook nog de cursus volgt, heb je het beste van twee werelden. Ben je eenmaal geslaagd voor je theorie-examen, is de uitslag 1,5 jaar geldig.

Meer weten over rijlessen bij Rijschool Wies?

Wij vertellen je er graag over. Onze rijschool is actief in de regio Den Hout, Raamsdonksveer en Raamsdonk. Neem nu contact op met Rijschool Wies!

Rijschool Wies

KvK: 65734475
Rijschoolnummer: 5534F8

Rijschool in Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, Geertruidenberg, Rijen, Raamsdonk, Oosteind, Den Hout en Breda

Zichtbeemd 12
4907 DE Oosterhout

Bel of app ons!

E-mailadres

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.00-18.30 uur
Woensdag: 8.00-18.30 uur
Donderdag: 8.00-18.30 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 8.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Andere rijtijden in overleg.